Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloeren Leeuwarden

Als jij nieuwe vloeren in Leeuwarden wilt (laten) leggen, bijvoorbeeld in je woonkamer, je slaapkamer of bijvoorbeeld je werkkamer, dan kunnen wij je gegarandeerd de houten vloer leveren die aan al je wensen voldoet. Wij bieden je namelijk niet alleen een standaard uitgebreid assortiment vloeren die in Leeuwarden geleverd kunnen worden, maar wij kunnen je ook uitstekend van dienst zijn met een custom made vloer. Wij produceren onze vloeren allemaal zelf, waardoor wij het productieproces ook gemakkelijk kunnen aanpassen om maatwerk te leveren.

Ideeën voor je vloeren in Leeuwarden

Heb jij al nagedacht over de vloeren die jij mooi vindt passen bij je woning in Leeuwarden, of heb je nog werkelijk geen enkel idee? Onze website biedt je veel inspiratie als je interesse hebt in nieuwe vloeren. Misschien past de mix witte vloer of juist de zwarte bezaagde vloer wel goed bij je interieur, of juist de massieve eiken vloer met de natuurlijke uitstraling. Of wellicht gaat je voorkeur uit naar een grijze gerookte houten vloer, een duoplank visgraat vloer of bijvoorbeeld een transparant witte vloer. Onze website biedt je een kleuren overzicht en prachtige foto’s om je te helpen bij het oriënteren voor je nieuwe vloeren voor in Leeuwarden. Uiteraard kan je onze mogelijkheden ook komen bekijken in de showroom in Heerenveen.

Bewerkingen

Wij bewerken het hout voor onze vloeren zelf, waardoor wij werkelijk de meest uiteenlopende vloeren in Leeuwarden kunnen leveren. Zo kunnen wij het hout bijvoorbeeld walsen, roken, branden, borstelen, trommelen, bezagen en antiek beitsen en schuren. Iedere vorm van houtbewerking heeft een uniek resultaat. Natuurlijk kan je ook keuzes maken als het gaat om sorteringen of bijvoorbeeld afmetingen. Wij adviseren je graag.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>