Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloeren collectie

Woon jij in Leeuwarden, heb je net een huis gekocht of is je vloer aan vervanging toe? Dan ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres voor een mooie houten vloer. Wij hebben zeer uitgebreide collectie vloeren, waarin je naar hartenlust aan de slag kunt gaan om de ideale plank voor jouw vloer te maken. Want naast ons grote aanbod aan duoplanken, visgraatparket, massief parket en hoogkant parket, hebben we ook tal van technieken die een unieke touch geven aan het vloerdeel of aan het uiterlijk van de vloer. Tevens hebben we een ruime collectie houten vloeren geschikt voor vloerverwarming. Met ons team van specialisten weten we precies hoe we je houten vloer moeten aanleggen op de vloerverwarming, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten zonder nadelige gevolgen voor je vloer.

Van budget tot topkwaliteit vloeren collectie

Wat je ook zoekt, wij hebben het. Of je nu op zoek bent naar een budgetvloer, waarbij je niet te veel geld wilt uitgeven voor toch een bijzondere vloer, of naar een klassieke visgratenvloer van massief parket: bij ons vind je wat je zoekt. In de showroom van Dutzfloors zie je een aantal mooie voorbeelden van hoe een vloer eruit kan komen te zien, wat het effect kan zijn en hoe je een vloer kunt bewerken naar wens. Wist je dat met het roken van de vloer een mooi effect in de nerven kunt zien? En dat je met het trommelen of walsen van de vloer deze op een mooie manier kunt verouderen? Kom langs of bel ons en wij vertellen je alles over deze techniek!

Kern gerookte vloer € 48,95 per m² incl BTW

Eigenschappen

  • Kern gerookte vloer: geschaafd en wit geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd 
  • Europees eiken
  • Dikte 12mm
  • Artikelnummer: H151

Hoge kwaliteit kern gerookte houten vloer

Deze kern gerookte houten vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken. De toplaag is van massief eikenhout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. De werking is hierdoor geminimaliseerd en deze vloer kan perfect in combinatie met vloerverwarming. Doordat deze vloer kern gerookt is wordt vergelen tegen gegaan. De houten vloer krijgt door het roken een mooie en warme uitstraling. Tussen de planken zullen kleurverschillen ontstaan, dit zorgt voor een levendig effect. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerenveen, slechts 30 minuten rijden vanaf Leeuwarden. 

Informatie aanvragen