Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Ben jij bang dat je geen parketvloeren in Leeuwarden kan laten realiseren in je woning omdat je vloerverwarming hebt? Het is zeker waar dat niet alle houten vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming. Zo zijn er bijvoorbeeld vloeren met een dikte van 15+5 die niet geschikt zijn om te leggen met vloerverwarming, omdat dit ten koste zou gaan van het rendement. Toch zijn er ook zeker veel verschillende parketvloeren in Leeuwarden te realiseren die wel goed samen kunnen met vloerverwarming. Hierdoor hoef jij niet te kiezen tussen een mooie vloer en behaaglijkheid. Je mixt het gewoon!

Luxe en duurzame parketvloeren in Leeuwarden

Wij leveren de meest mooie, duurzame en voordelige parketvloeren in Leeuwarden. Binnen ons assortiment kan je parketvloeren vinden in diverse prijsklassen, waardoor wij je vrijwel altijd een mooie vloer binnen je budget kunnen aanbieden. Onze prijzen zijn dan ook altijd aantrekkelijk. Dit heeft te maken met het feit dat wij alle parketvloeren voor in Leeuwarden zelf produceren in onze eigen werkplaats. Hierdoor hoeven wij geen kosten van tussenhandelaren door te berekenen aan onze klanten. Dit betekent dat we jou altijd een voordelige parketvloer in Leeuwarden kunnen leveren.
 

 

CBW-erkend bedrijf

Wij zijn een CBW-erkend bedrijf. Dit betekent natuurlijk vooral dat je de zekerheid hebt dat je bij ons veilig en vertrouwd je nieuwe parketvloeren voor in Leeuwarden kunt aanschaffen. Wij bieden je diverse veilige betaalmethoden, zoals creditcard en iDeal. Natuurlijk mag je bij ons nog veel meer aantrekkelijke garanties verwachten, zoals een lange levensduur van je nieuwe parketvloer. Al onze parketvloeren worden bijvoorbeeld voorzien van een sterke deklaag waar je vijftien jaar garantie op krijgt. Je kunt dan ook zeker lang genieten van je nieuwe parket. 

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>