Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wil jij je woning in Leeuwarden voorzien van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame vloer met een luxe uitstraling? Dan leveren wij parket in Leeuwarden waar je zeker zeer tevreden over zult zijn. Uiteraard heb je bij ons de mogelijkheid om veel keuzes te maken voor je nieuwe parket. Zo kan je keuzes maken op het gebied van kleur, sortering, stijl en bijvoorbeeld formaat. Dit is nog slechts een greep uit de mogelijkheden, want wij bieden een zeer breed assortiment dat wij nog aan kunnen vullen met custom made vloeren. Zo kun je altijd bij ons terecht voor het ideale parket voor in Leeuwarden.

Grijze houten vloer € 46,95 per m² incl BTW

Eigenschappen

 • Grijze houten vloer
 • Europees eiken hout
 • Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen
 • 15 jaar garantie op de toplaag
 • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 • Artikelnummer: H67

Grijze houten vloer Europees eiken

Deze eiken vloer is afgewerkt met een oud grijze kleur olie. Deze vloer is kern gerookt en geschaafd. Door het kern roken is deze vloer een stuk donkerder van kleur geworden en ontstaan tussen de planken kleurverschillen. Dit zorgt voor een mooi en levendig effect. Deze eiken vloer is ook geschaafd hierdoor is de nerfstructuur van het hout goed zichtbaar. Kom gerust deze grijze houten vloer eens bekijken in onze showroom in Heerenveen, vanaf Leeuwarden ben je bij ons in zo'n 30 minuten. 

Deze grijze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk.
- 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- Diktes: 12mm, 15mm en 20mm

 • Eigen Nederlandse Productie
 • Op maat gemaakte houten vloeren
 • 15 jaar garantie
 • Open wanneer het jou uitkomt
 • Transparant met prijzen
 • Eerlijk hout

Het parket in Leeuwarden leggen

Wij produceren onze vloeren zelf en houden er tijdens het productieproces rekening mee dat de vloeren makkelijk te leggen moeten zijn. Wij willen onze klanten namelijk de mogelijkheid bieden om het parket in Leeuwarden zelf te leggen. Hiervoor worden onze vloerdelen voorzien van een uitstekende mes- en groefverbinding die ervoor zorgt dat het leggen van een leien dakje gaat, ook als je geen bijzondere ervaring hebt met het leggen van parket. Natuurlijk kan je er bij ons ook voor kiezen om het parket in Leeuwarden op vakkundige en snelle wijze te laten leggen door onze ervaren parketteurs.

Gebruik de rekenmodule

Je kunt online gebruik maken van een praktische rekenmodule om te berekenen hoeveel je nodig hebt voor de betreffende ruimte(n) in jouw woning. Zo bereken je hoeveel parket er in Leeuwarden geleverd moet worden. Bij deze rekenmodule vind je een button voor een offerteaanvraag. Op basis van de berekening van de rekenmodule stellen wij een vrijblijvende offerte op die je per mail van ons toegestuurd krijgt. Wij versturen deze prijsopgave voor de parketvloer binnen 24 uur na aanvraag.

Informatie aanvragen