Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als je wilt genieten van de luxe uitstraling van een massief houten vloer, maar om welke reden ook geen echt volledig massieve vloer wilt, dan kan je door ons lamelparket in Leeuwarden laten leveren. Lamelparket biedt je de prachtige look van een massief houten vloer, maar heeft een onderzijde van kruislings verlijmd berkenmultiplex. De bovenzijde van het lamelparket is gemaakt van puur massief hout, waardoor het lamelparket in Leeuwarden je een uitstraling biedt die niet is te onderscheiden van een volledig massief houten vloer.

Eigen inkoop voor het lamelparket in Leeuwarden

Milieu heeft zorg nodig. Dat weten we natuurlijk allemaal, en eigenlijk houdt iedereen er in meer of mindere mate rekening mee. Wij vinden het belangrijk om voor onze productie van het lamelparket voor in Leeuwarden goed rekening te houden met het milieu. Dit doen wij bijvoorbeeld door het hout voor onze houten vloeren zorgvuldig in te kopen. Wij maken dan ook uitsluitend gebruik van eerlijk hout. De rest van de productie van de vloeren, van inkoop tot verkoop, wordt intern bij ons uitgevoerd. Je kiest dus voor eerlijk lamelparket in Leeuwarden dat gewoon in Nederland is gemaakt.

De rekenmodule

Als je wilt weten wat je nu precies betaalt voor een lamelparket voor in Leeuwarden, op basis van jouw specifieke vloeroppervlak, dan kan je gebruik maken van de online rekenmodule. Deze helpt je bij het maken van de berekening, welke wij nodig hebben om een offerte op te kunnen stellen. Door op de button te klikken kan je de offerteaanvraag voltooien, om de volgende werkdag al een vrijblijvende prijsopgave van ons te ontvangen. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>