Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Stiens

Voor al je houten vloeren in Stiens zijn wij de juiste partner. Als CBW-erkende onderneming staan wij garant voor een hoogwaardige kwaliteit, een optimale duurzaamheid en een zeer vriendelijke service. De houten vloeren die wij in Stiens leveren zijn van 100% Nederlands fabricaat, gemaakt van eerlijk hout dat door ons zelf wordt ingekocht. Hierdoor houden wij voortdurend de controle over de kwaliteit en hoeven wij nooit blind te vertrouwen op de kunde van externe partijen. Uiteraard levert de eigen productie meer voordelen op, vooral ook voor onze klanten.

Wij maken de houten vloeren voor in Stiens zelf

Wij hebben de volledige controle over de productie, omdat wij deze van inkoop tot eindaflevering zelf uitvoeren. Het waarborgen van de kwaliteit staat hierin natuurlijk centraal, maar de eigen productie heeft meer pluspunten. Zo kunnen wij de houten vloeren voor in Stiens voordelig aanbieden, omdat wij geen tussenpartijen hoeven te betalen voor gedane services. Daarnaast zijn wij in staat om ons productieproces aan te passen om maatwerk houten vloeren in Stiens te kunnen leveren. Wij kunnen het hout voor de vloeren op de meest uiteenlopende manieren bewerken, bijvoorbeeld door middel van borstelen, walsen, roken, branden en antiek beitsen en schuren.

15 jaar garantie

Wij leveren de houten vloeren in Stiens tegen een scherpe prijs, maar dit zegt niets over de kwaliteit. Het is bij ons zeker niet het geval dat je inlevert op de kwaliteit omdat de prijs lager is. Om dit te bewijzen bieden wij je 15 jaar garantie, met name ook op de beschermende toplaag waarvan wij al onze vloeren voorzien. Wij garanderen je altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, voor al onze houten vloeren.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>