Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Leeuwarden

Door de jaren heen hebben wij al veel houten vloeren in Leeuwarden geleverd en gerealiseerd. Er zijn mensen die ervoor kiezen om de nieuwe houten vloeren zelf te leggen, wat heel goed mogelijk is, want wij zorgen ervoor dat de vloerdelen zijn voorzien van een perfecte mes- en groefverbinding. Daarnaast zijn er ook mensen die ervoor kiezen om de houten vloeren in Leeuwarden te laten leggen door onze vakbekwame parketteurs, bijvoorbeeld om er zeker van te zijn dat de houten vloer op hoogwaardige wijze wordt gecombineerd met de al bestaande vloerverwarming. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Wij leveren de mooiste houten vloeren in Leeuwarden

Op onze website kan je een handig kleuren overzicht vinden om je te laten inspireren als je interesse hebt in het laten leveren van nieuwe houten vloeren in Leeuwarden. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en juist het ruime assortiment kan ervoor zorgen dat je gaat twijfelen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je het lastig vindt om op basis van afbeeldingen en kleurvoorbeelden een keuze te maken. Wil jij je nieuwe houten vloeren voor in Leeuwarden kiezen in een showroom? Wij hebben een sfeervolle showroom waar je uitgebreid kennis kan maken met al onze vloermogelijkheden. Natuurlijk zijn wij er om je te informeren, te adviseren en om met je mee te denken over de juiste oplossing voor jouw woning.

Blijf je twijfelen?

Het is niet altijd makkelijk om in een showroom in Heerenveen nieuwe houten vloeren voor in Leeuwarden te kiezen. Het kan lastig zijn om de monsterborden van onze showroom in te beelden in de betreffende ruimte thuis. Twijfel je tussen twee of drie monsterborden? Dan mag je deze gerust even mee naar huis nemen om thuis een keuze te maken.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>