Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij leveren niet alleen duurzame houten vloeren in Hardegarijp, maar ook eerlijke vloeren. Onze houten vloeren worden in onze werkplaats gemaakt uit hout dat wij zelf inkopen. Hierbij vinden wij het belangrijk om verantwoorde keuzes te maken. Wij besparen dan ook niet op de inkoopkosten, maar maken altijd bewuste keuzes op basis van kwaliteit en eerlijkheid. Wij bieden je dan ook de garantie dat alle houten vloeren die wij in Hardegarijp leveren zijn gemaakt uit duurzaam, hoogwaardig en eerlijk hout.

De eigen productie van houten vloeren voor in Hardegarijp

Wij hebben een Nederlandse werkplaats waar alle vormen van houtbewerking kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan trommelen, bezagen, borstelen, walsen, roken, branden en antiek beitsen en schuren. Wij kopen het hout in en dit gaat de deur uit als volledige vloeren die klaar zijn om gelegd te worden. Tijdens het proces besteden we alle aandacht aan de kwaliteit, zodat we goede garanties kunnen geven bij de aflevering van de houten vloeren in Hardegarijp. Zo zijn de vloeren allemaal voorzien van een deklaag waar we je 15 jaar garantie op geven.

Geen tussenhandelaren

Een ander belangrijk voordeel van de eigen productie van de houten vloeren is wel dat er geen tussenhandelaren bij komen kijken. Er zijn dus geen partijen die extra kosten toevoegen, welke wij weer zouden moeten doorberekenen aan de klanten. Hierdoor mag je altijd rekenen op een aantrekkelijke prijs voor onze houten vloeren in Hardegarijp. Natuurlijk kan je altijd een vrijblijvende prijsopgave bij ons aanvragen. Dit doe je bijvoorbeeld online, na het invullen van de rekenmodule. Wij sturen je dan binnen een werkdag een vrijblijvende offerte per mail toe.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>