Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij staan natuurlijk altijd voor je klaar als jij nieuwe houten vloeren in Goutum wilt realiseren in je woning of misschien wel je werkplek. Het aanschaffen van een nieuwe houten vloer is een hele stap. Het gaat niet zomaar om een uitgave, maar om een investering. Je verwacht er immers iets moois voor terug, voor lange tijd. Dan bieden wij je zeker de houten vloeren die je in Goutum veel goeds op gaan leveren. Wij bieden je namelijk 15 jaar garantie op de vloeren, welke wij machinaal voorzien van een olielaag die zich vormt tot een sterke toplaag.

Eerlijke houten vloeren in Goutum

We leven in een maatschappij waarin de zorg voor het milieu, duurzaamheid en ‘groen’ een steeds grotere rol gaan spelen. Terecht ook, want er zijn tijden geweest waarin hier aanzienlijk minder aandacht aan werd besteed en hier ondervinden we de nadelige gevolgen van. Als je nieuwe houten vloeren in Goutum wilt realiseren, dan is het zeker goed mogelijk om ook op dit gebied rekening te houden met duurzaamheid en milieu. Wij besteden hier namelijk ook alle aandacht aan. Dit betekent dat alle houten vloeren die wij in Goutum leveren zijn vervaardigd uit eerlijk hout.

Van eerlijke inkoop tot aflevering

Je hebt de zekerheid dat de houten vloeren die wij in Goutum aanbieden van Nederlands fabricaat zijn. Wij verzorgen het hele productieproces, van de inkoop van eerlijk hout tot de aflevering van een duurzaam eindproduct. Uiteraard vertellen we je hier graag meer over wanneer je behoefte hebt aan meer informatie. Ook voor advies kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Heerenveen. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>