Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Wij leveren de mooiste houten vloeren in Franeker, maar wat zijn nu eigenlijk ‘de mooiste vloeren’? Zijn dit donkere of lichte vloeren, gerookte of misschien wel gewalste houten vloeren? Zelfs wij kunnen je niet vertellen wat nu werkelijk de mooiste vloeren zijn, want smaak is iets heel persoonlijks. We hebben het niet over feiten, maar over meningen. Beter gezegd leveren wij dus de houten vloeren in Franeker die jij het mooist vindt, wat precies dat is belangrijk!

Soorten houten vloeren in Franeker

Wij kunnen je werkelijk de meest uiteenlopende hoogwaardige houten vloeren in Franeker leveren. Wij voeren bijvoorbeeld verschillende houtbewerkingen uit voor onze vloeren, zoals roken, walsen, branden, trommelen, antiek beitsen en schuren, borstelen en bezagen. De bewerkingsvorm bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de houten vloeren. Dan zijn er natuurlijk nog andere keuzes te maken, zoals bijvoorbeeld op het gebied van sorteringen en kleuren. Ook hierin bieden wij diverse mogelijkheden voor de houten vloeren in Franeker. Wij kleuren onze vloeren met kleuroliën en voorzien elke vloer van een krachtige deklaag. Niet voor niets durven wij je zomaar vijftien jaren garantie te geven.

Gegarandeerd in Nederland gemaakt

Hoe vaak zie jij producten voorbij komen met een label of opdruk met ‘Made in Holland’ erop? Bijzonder weinig waarschijnlijk, en dit is zonde. Ons land heeft ook prachtige kwaliteiten om te delen. Wij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk om de beste kwaliteit in de houten vloeren voor in Franeker te leggen en dit kan alleen als wij zelf het beheer over het productieproces hebben. Alle vloeren komen dan ook uit onze eigen werkplaats, waar zij van A tot Z vervaardigd zijn, gewoon in Nederland.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>