Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Dronrijp

Wil jij gerookte houten vloeren in Dronrijp om je woning een fijne sfeer te geven, of zoek je juist gewalste vloeren voor de verouderde look? Wij bieden je deze vloeren, inclusief een sterke deklaag waar je 15 jaar garantie op krijgt. Gaat je voorkeur uit naar getrommelde of antiek gebeitste en geschuurde houten vloeren voor je huis in Dronrijp? Ook dan zijn we je graag van dienst. Wij bieden de meest uiteenlopende soorten houtbewerkingen aan, waaronder ook bezagen, branden en borstelen. Alle houten vloeren, ongeacht de bewerking, worden in Dronrijp aangeleverd met de ruime garantie waar wij volledig achter staan.

Diverse kleuren houten vloeren voor in Dronrijp

Als je op zoek gaat naar de ideale houten vloeren voor jouw woning in Dronrijp, dan gaat het natuurlijk niet alleen om de bewerking van het hout die belangrijk is. Natuurlijk zorgt de bewerking voor de kenmerkende uitstraling, maar ook de kleur speelt een belangrijke rol in de uitstraling van de vloeren. Wij kleuren onze vloeren niet met lak, maar met kleurolie. Wij kunnen je een veelzijdigheid aan kleuren aanbieden voor je houten vloeren in Dronrijp. Laat je gerust online inspireren door het kleuren overzicht.

Vloerverwarming behouden

Vaak wordt gedacht dat een bestaande vloerverwarming moet wijken voor nieuwe houten vloeren. Dit is zeker niet altijd het geval. Je kunt onze houten vloeren in Dronrijp goed combineren met vloerverwarming, zodat je hier zeker geen afscheid van hoeft te nemen. Niet alle houten vloeren kunnen met vloerverwarming worden gecombineerd. Natuurlijk kunnen wij je hierover verder informeren als je hier interesse in hebt. Dit kunnen wij telefonisch of per mail doen, maar je kunt onze showroom natuurlijk ook eens een bezoekje brengen.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>