Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Staat er een verhuizing op de planning en wil je een nieuwe houten vloer kopen voor je nieuwe woning in Leeuwarden? Het is natuurlijk heel verstandig om de nieuwe houten vloer al te laten leggen voordat je gaat verhuizen. De ruimte waarin de vloer moet komen is nog leeg en niets staat in de weg om de vloer gemakkelijk en snel te leggen. Je kunt bij ons natuurlijk een prachtige houten vloer kopen en deze in Leeuwarden op je nieuwe adres laten leveren. Wij kunnen de vloer voor je leggen, maar onze houten vloeren zijn ook heel goed zelf te leggen. Dit is dan ook maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Veilig een houten vloer kopen voor in Leeuwarden

Wij vinden het belangrijk dat mensen een vertrouwd gevoel bij ons krijgen. Natuurlijk bieden we je de garantie dat je bij ons veilig een houten vloer kunt kopen voor in Leeuwarden. Om dit te ondersteunen zijn wij CBW-erkend. Daarnaast handelen wij zeker niet alleen online, maar kan je ook altijd een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom. Deze is gevestigd in Heerenveen en je kunt er altijd terecht om kennis te maken met ons, en met onze houten vloeren natuurlijk. Het kan zijn dat jij eigenlijk alleen tijd en gelegenheid hebt om ons te bezoeken buiten onze openingstijden. In dit geval kan je een afspraak voor je bezoek maken. Wij zorgen er dan voor dat wij voor je klaarstaan.

Altijd hoogwaardig

Je kunt bij ons een houten vloer kopen om in Leeuwarden een vloer te realiseren waar je jarenlang mee vooruit kunt. De vloeren worden door ons zelf vervaardigd en er zijn geen externe partijen bij betrokken. Hierdoor kunnen wij er zelf alles aan doen om de beste kwaliteit in onze vloeren te leggen.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>