Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Geniet jij in je woning in Workum van behaaglijke vloerverwarming? Dan wil je dit natuurlijk niet opgeven als je toe bent aan een nieuwe vloer. Dit zou zonde zijn, zeker omdat vloerverwarming je veel extra wooncomfort kan bieden. Wanneer de voorkeur uit gaat naar een houten parketvloer in Workum, dan hebben wij zeker heel goed nieuws voor je. Wij kunnen je namelijk de meest uiteenlopende soorten en stijlen parketvloeren leveren en iedere houten parketvloer kan in Workum gewoon worden gecombineerd met vloerverwarming.

De houten parketvloer in Workum laten leggen

Onze parketvloeren kunnen op iedere ondergrond worden gelegd en zijn uitstekend combineerbaar met vloerverwarming. Je kunt de houten parketvloer in Workum zelf leggen. Dit is heel eenvoudig, vooral omdat wij de vloerdelen voorzien van een uitstekende mes- en groefverbinding. Wij kunnen ons voorstellen dat je de klus misschien liever overlaat aan professionals, zeker wanneer er vloerverwarming aanwezig is. Dan kunnen onze ervaren parketteurs je houten parketvloer in Workum komen leggen. Zij gaan snel, vakkundig en tegen een scherp tarief voor je aan de slag. Uiteraard mag je hierbij een vriendelijke service verwachten.

Altijd de beste service

Wij willen onze klanten altijd het beste bieden. Je weet dat ook altijd zeker dat de kwaliteit van je houten parketvloer in Workum optimaal is, evenals de levensduur. Daarnaast bieden wij je vriendelijke prijzen en vinden wij het belangrijk om onze dienstverlening hoogstaand te houden. Onze service is zeer compleet en klantgericht. Wij ons staan de klanten nog echt centraal, zoals dat hoort. Wij zijn er dan ook om je maatwerk aan te bieden als je wilt, om de vloeren voor je te leggen wanneer hier je voorkeur naar uitgaat en om je van eerlijk en professioneel advies te voorzien. Wij bieden je altijd het beste, en een beetje meer.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>