Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten parketvloer Leeuwarden

Het leggen van een houten parketvloer in Leeuwarden is een fluitje van een cent, of twee. Het gaat de ene persoon aanzienlijk makkelijker af dan de andere persoon, maar wij doen er wel alles aan om het leggen van onze parketvloeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit wil zeggen dat wij hier tijdens het productieproces al volop rekening mee houden, door een perfecte mes- en groefverbinding in de vloerdelen aan te brengen. Dit maakt het leggen een stuk eenvoudiger. Heb je er toch zelf geen zin in, geen tijd voor of vertrouw je gewoon niet voldoende op je eigen legkunsten? Dan kan je de houten parketvloer in Leeuwarden natuurlijk voordelig laten leggen door onze ervaren parketteurs.

Kern gerookte vloer € 48,95 per m² incl BTW

Eigenschappen

  • Kern gerookte vloer: geschaafd en wit geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd 
  • Europees eiken
  • Dikte 12mm
  • Artikelnummer: H151

Hoge kwaliteit kern gerookte houten vloer

Deze kern gerookte houten vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken. De toplaag is van massief eikenhout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. De werking is hierdoor geminimaliseerd en deze vloer kan perfect in combinatie met vloerverwarming. Doordat deze vloer kern gerookt is wordt vergelen tegen gegaan. De houten vloer krijgt door het roken een mooie en warme uitstraling. Tussen de planken zullen kleurverschillen ontstaan, dit zorgt voor een levendig effect. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerenveen, slechts 30 minuten rijden vanaf Leeuwarden. 

De houten parketvloer in Leeuwarden onderhouden

Het voeren van onderhoud aan je nieuwe houten parketvloer in Leeuwarden is natuurlijk wel belangrijk om de levensduur zo lang mogelijk te maken. De vloerdelen zijn al voorzien van een sterke deklaag als deze geleverd worden, maar in de toekomst is er toch wel wat onderhoud nodig aan de vloer. Dit is ook logisch, want er wordt op gelopen en misschien wel op gespeeld en gedanst. Onderhoud is dus belangrijk voor het behoud van de kwaliteit en de mooie uitstraling van je houten parketvloer in Leeuwarden. Wij raden aan om eens per jaar een laag onderhoudsolie aan te brengen.

Advies

Natuurlijk kunnen wij je altijd van passend en persoonlijk advies voorzien om je houten parketvloer in Leeuwarden zo lang mogelijk mooi te houden. Zo weet jij altijd precies wat er nodig is om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je nieuwe parketvloer van hoge kwaliteit. 

Informatie aanvragen