Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten parketvloer Leeuwarden

Het leggen van een houten parketvloer in Leeuwarden is een fluitje van een cent, of twee. Het gaat de ene persoon aanzienlijk makkelijker af dan de andere persoon, maar wij doen er wel alles aan om het leggen van onze parketvloeren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit wil zeggen dat wij hier tijdens het productieproces al volop rekening mee houden, door een perfecte mes- en groefverbinding in de vloerdelen aan te brengen. Dit maakt het leggen een stuk eenvoudiger. Heb je er toch zelf geen zin in, geen tijd voor of vertrouw je gewoon niet voldoende op je eigen legkunsten? Dan kan je de houten parketvloer in Leeuwarden natuurlijk voordelig laten leggen door onze ervaren parketteurs.

Grijze houten vloer € 46,95 per m² incl BTW

Eigenschappen

 • Grijze houten vloer
 • Europees eiken hout
 • Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen
 • 15 jaar garantie op de toplaag
 • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 • Artikelnummer: H67

Grijze houten vloer Europees eiken

Deze eiken vloer is afgewerkt met een oud grijze kleur olie. Deze vloer is kern gerookt en geschaafd. Door het kern roken is deze vloer een stuk donkerder van kleur geworden en ontstaan tussen de planken kleurverschillen. Dit zorgt voor een mooi en levendig effect. Deze eiken vloer is ook geschaafd hierdoor is de nerfstructuur van het hout goed zichtbaar. Kom gerust deze grijze houten vloer eens bekijken in onze showroom in Heerenveen, vanaf Leeuwarden ben je bij ons in zo'n 30 minuten. 

Deze grijze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk.
- 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- Diktes: 12mm, 15mm en 20mm

 • Eigen Nederlandse Productie
 • Op maat gemaakte houten vloeren
 • 15 jaar garantie
 • Open wanneer het jou uitkomt
 • Transparant met prijzen
 • Eerlijk hout

De houten parketvloer in Leeuwarden onderhouden

Het voeren van onderhoud aan je nieuwe houten parketvloer in Leeuwarden is natuurlijk wel belangrijk om de levensduur zo lang mogelijk te maken. De vloerdelen zijn al voorzien van een sterke deklaag als deze geleverd worden, maar in de toekomst is er toch wel wat onderhoud nodig aan de vloer. Dit is ook logisch, want er wordt op gelopen en misschien wel op gespeeld en gedanst. Onderhoud is dus belangrijk voor het behoud van de kwaliteit en de mooie uitstraling van je houten parketvloer in Leeuwarden. Wij raden aan om eens per jaar een laag onderhoudsolie aan te brengen.

Advies

Natuurlijk kunnen wij je altijd van passend en persoonlijk advies voorzien om je houten parketvloer in Leeuwarden zo lang mogelijk mooi te houden. Zo weet jij altijd precies wat er nodig is om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je nieuwe parketvloer van hoge kwaliteit. 

Informatie aanvragen