Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Hout en vloerverwarming

Een vloerverwarming is voor veel mensen onmisbaar. Een behaaglijk gevoel van warmte, door efficiënt aangebrachte verwarmingsbuizen. Ook nog eens mooi en geleidelijk, zodat de warmte langzaam opstijgt en alle delen van de woonkamer mooi warm worden. Het enige nadeel lijkt te zijn dat een houten vloer op een vloerverwarming geen optie is. Niets is echter minder waar. Onze productie houten vloeren op een vloerverwarming behoort zeker tot de mogelijkheden. Je moet er alleen iets meer voor doen om te zorgen dat het mogelijk is en er is een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Een verlijmde vloer op afstand van de verwarmingsbuizen

Een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden, is dat er een behoorlijke afstand moet zitten tussen de buizen waar het warme water doorheen loopt en de houten vloer. Wij raden minimaal 1 cm aan dekking op de leiding als sprake is van leidingen die zijn gefreesd. Daarmee voorkom je dat de warmtebron te dicht bij het hout komt. Ook is het aan te raden om te kiezen voor een verlijmde vloer en niet voor een zwevende. Bij Dutzfloors weten we hoe we een houten vloer moeten bewerken en op een vloerverwarming moeten leggen. Vraag ons om advies in de showroom of bel ons voor een afspraak bij je thuis!

 

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>