Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering
 

Houten vloer Leeuwarden

Als provinciehoofdstad heeft Leeuwarden veel te bieden. Een levendig stadscentrum, een uitgebreid winkelaanbod en ongetwijfeld ook de mogelijkheid om ergens een houten vloer te kopen. Maar niet zo’n mooie houten vloer als je bij Dutzfloors in Beetsterzwaag kunt vinden. Wij komen in ieder geval graag langs om in Leeuwarden voor jou een houten vloer te leggen of om je te adviseren over de mogelijkheden bij jou thuis. Maar als je alvast een beeld wilt krijgen van alle opties, dan kun je ook bij ons in de showroom of op de website terecht.

Een houten vloer voor je woning in Leeuwarden, uit Beetsterzwaag

De belangrijkste reden om te kiezen voor een houten vloer uit Beetsterzwaag, is onze ongekende en ongeëvenaarde kwaliteit. Wij produceren in Nederland en werken de producten ook helemaal zelf af. Dat zorgt er voor dat we iedere stap in het productieproces van de vloeren volledig beheersen en ook volledig naar onze hand kunnen zetten. Op die manier weten we zeker dat we een kwaliteitsproduct in handen hebben. We geven dan ook met een gerust hart 15 jaar garantie op onze vloeren. We weten dat het goed zit.

Investeren in een houten vloer

Een houten vloer is niet goedkoop. Maar het is de investering meer dan waard. Je doet er lang mee, geeft je woon- of werkkamer echt een boost. Om je te begeleiden, stellen onze adviseurs je precies de juiste vragen. Daardoor koop je een echt mooi product, waar je jaren mee kunt doen. Kies uit één van de vele bewerkingen en vloersoorten en maak er wat moois van!

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>