Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eiken vloer Leeuwarden

Je kunt je eiken vloer voor je woning in Leeuwarden altijd met een gerust hart bij ons kopen. Als CBW-erkend bedrijf bieden wij je voortdurend de beste garanties, en dit heeft zeker niet alleen betrekking op onze vloeren. Wij garanderen je bijvoorbeeld ook een zeer uitgebreide en vriendelijke service. Onze vloeren zijn heel gemakkelijk zelf te leggen, maar het leggen van de eiken vloer in Leeuwarden kan ook worden overgelaten aan onze ervaren parketteurs tegen een voordelig tarief. Zo bieden wij je altijd een fijne service die bij je past, afgestemd op wat jij van ons verwacht.

Wat voor eiken vloer wil jij in Leeuwarden?

Jouw huis is uniek, net als jij. Het is belangrijk dat jouw huis goed bij jou past, want jij moet er echt kunnen genieten van het ultieme thuisgevoel. De vloeren dragen bij aan de sfeer die jij graag wilt ervaren in je woning en daarom is het heel belangrijk om je keuze voor een eiken vloer in Leeuwarden heel bewust te maken. Het is immers zo dat je niet de gewenste sfeer kunt realiseren als je niet 100% tevreden bent over je vloer. Deze is optimaal zichtbaar en moet dus gewoonweg goed zijn. Binnen ons assortiment kan je vrijwel altijd een eiken vloer vinden die perfect aansluit op jouw verwachtingen. Is dit net niet het geval? Dan kunnen we ook een maatwerk eiken vloer in Leeuwarden leveren.

Een maatwerk vloer

Als jouw voorkeur uitgaat naar een maatwerk eiken vloer voor je woning in Leeuwarden, dan gaan wij graag met jou in gesprek over je specifieke wensen en eisen. Vervolgens kunnen wij met je mee denken over het juiste ontwerp, de juiste kleur en bijvoorbeeld de stijl. Samen komen we tot een ontwerp dat jou optimaal aanspreekt. 

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>