Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren 100% Nederlands fabricaat

Made in Holland in plaats van Made in China. Een heerlijk stempel, dat staat voor kwaliteit, een eerlijke prijs en goede handel. Bij Dutzfloors hebben we de overtuiging dat een Nederlands product een garantie is voor langdurig gebruik. Alleen al daarom geven we 15 jaar garantie op onze vloerdelen. Omdat wij de productie van de vloerdelen in eigen hand houden, mogen we met recht spreken van een 100% Nederlands fabricaat. Dat biedt zowel voor ons als voor jou een paar zeer belangrijke voordelen.

Geen tussenhandel en eerlijk hout

Het belangrijkste financiële voordeel is dat we de tussenhandel en de bijbehorende marge op de producten, op deze manier kunnen vermijden. Dat levert een financieel voordeel op, dat we aan jou doorberekenen in de vorm van scherpere en eerlijke prijzen. Ook houden we veel betere controle over het eerlijke hout dat we gebruiken en weten we door onze eigen productielijn zeker dat we werken met gecertificeerd en erkend hout. Omdat het hout in Nederland wordt verwerkt, kan het wennen aan de bij ons gebruikelijke luchtvochtigheid. Dat scheelt, want vloeren die in het buitenland worden geproduceerd willen nog wel eens reageren op onze weeromstandigheden. Wil je het resultaat van ons productieproces en vloerbewerkingen met eigen ogen zien? Kom dan kijken in onze showroom in Beetsterzwaag!

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>