Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als je voor het eerst een houten vloer gaat leggen, dan is het waarschijnlijk even puzzelen hoe en wat. De grote oppervlakken zullen je waarschijnlijk niet veel moeite kosten, maar veel mensen hebben toch wat moeite met de hoeken, schuine zijden en bijvoorbeeld rondingen in de ruimte. Wij geven het toe, dit kan knap lastig zijn! Wil jij een houten vloer leggen in een ruimte waar je veel te maken hebt met onhandige vormen en twijfel je aan je eigen legkunsten? Dan kan je natuurlijk voordelig gebruik maken van de dienstverlening van onze vakbekwame parketteurs.

Kern gerookte vloer € 48,95 per m² incl BTW

Eigenschappen

  • Kern gerookte vloer: geschaafd en wit geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd 
  • Europees eiken
  • Dikte 12mm
  • Artikelnummer: H151

Hoge kwaliteit kern gerookte houten vloer

Deze kern gerookte houten vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken. De toplaag is van massief eikenhout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. De werking is hierdoor geminimaliseerd en deze vloer kan perfect in combinatie met vloerverwarming. Doordat deze vloer kern gerookt is wordt vergelen tegen gegaan. De houten vloer krijgt door het roken een mooie en warme uitstraling. Tussen de planken zullen kleurverschillen ontstaan, dit zorgt voor een levendig effect. Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerenveen, slechts 30 minuten rijden vanaf Leeuwarden. 

Toch liever zelf een houten vloer leggen?

Het is natuurlijk ook best leuk om zelf een houten vloer te leggen. Je kunt een eindresultaat realiseren om trots op te zijn. Daarnaast kan je natuurlijk jarenlang tegenover iedereen die je een compliment over je vloer geeft opscheppen over je knappe stukje werk. Een houten vloer leggen hoeft niet moeilijk te zijn, zeker niet als je kiest voor een houten vloer uit ons assortiment. Wij zorgen er namelijk tijdens het productieproces voor dat onze houten vloeren worden voorzien van een perfecte mes- en groefverbinding. Het leggen wordt zo (bijna) een eitje!

Uitbesteden of zelf doen?

Je kunt bij ons helemaal zelf kiezen of je de houten vloer zelf wilt leggen of dat je dit voordelig wilt overlaten aan onze ervaren parketteurs. Wij kunnen de vloer ook alleen leveren als je voorkeur hiernaar uitgaat. Als je besluit het zelf te gaan doen, dan kunnen wij je natuurlijk altijd van tips voorzien. Je hebt echt geen speciaal talent nodig om een houten vloer te leggen, maar een beetje handigheid in de vingers is wel prettig.

Informatie aanvragen