Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als je voor het eerst een houten vloer gaat leggen, dan is het waarschijnlijk even puzzelen hoe en wat. De grote oppervlakken zullen je waarschijnlijk niet veel moeite kosten, maar veel mensen hebben toch wat moeite met de hoeken, schuine zijden en bijvoorbeeld rondingen in de ruimte. Wij geven het toe, dit kan knap lastig zijn! Wil jij een houten vloer leggen in een ruimte waar je veel te maken hebt met onhandige vormen en twijfel je aan je eigen legkunsten? Dan kan je natuurlijk voordelig gebruik maken van de dienstverlening van onze vakbekwame parketteurs.

Grijze houten vloer € 46,95 per m² incl BTW

Eigenschappen

 • Grijze houten vloer
 • Europees eiken hout
 • Lengte van de planken +/- 2000mm-2400mm, 10% kortere delen
 • 15 jaar garantie op de toplaag
 • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 • Artikelnummer: H67

Grijze houten vloer Europees eiken

Deze eiken vloer is afgewerkt met een oud grijze kleur olie. Deze vloer is kern gerookt en geschaafd. Door het kern roken is deze vloer een stuk donkerder van kleur geworden en ontstaan tussen de planken kleurverschillen. Dit zorgt voor een mooi en levendig effect. Deze eiken vloer is ook geschaafd hierdoor is de nerfstructuur van het hout goed zichtbaar. Kom gerust deze grijze houten vloer eens bekijken in onze showroom in Heerenveen, vanaf Leeuwarden ben je bij ons in zo'n 30 minuten. 

Deze grijze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk.
- 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- Diktes: 12mm, 15mm en 20mm

 • Eigen Nederlandse Productie
 • Op maat gemaakte houten vloeren
 • 15 jaar garantie
 • Open wanneer het jou uitkomt
 • Transparant met prijzen
 • Eerlijk hout

Toch liever zelf een houten vloer leggen?

Het is natuurlijk ook best leuk om zelf een houten vloer te leggen. Je kunt een eindresultaat realiseren om trots op te zijn. Daarnaast kan je natuurlijk jarenlang tegenover iedereen die je een compliment over je vloer geeft opscheppen over je knappe stukje werk. Een houten vloer leggen hoeft niet moeilijk te zijn, zeker niet als je kiest voor een houten vloer uit ons assortiment. Wij zorgen er namelijk tijdens het productieproces voor dat onze houten vloeren worden voorzien van een perfecte mes- en groefverbinding. Het leggen wordt zo (bijna) een eitje!

Uitbesteden of zelf doen?

Je kunt bij ons helemaal zelf kiezen of je de houten vloer zelf wilt leggen of dat je dit voordelig wilt overlaten aan onze ervaren parketteurs. Wij kunnen de vloer ook alleen leveren als je voorkeur hiernaar uitgaat. Als je besluit het zelf te gaan doen, dan kunnen wij je natuurlijk altijd van tips voorzien. Je hebt echt geen speciaal talent nodig om een houten vloer te leggen, maar een beetje handigheid in de vingers is wel prettig.

Informatie aanvragen